Ruilen & Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wil sturen. Misschien omdat omdat het toch niet bevalt of er zijn andere redenen voor. Wat de reden ook is, je hebt recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonderopgave van reden te annuleren.

Je hebt na het annuleren nogmaals 14 dagen om je artikel(en) retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten van ons netjes weer teruggestort. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via retouren@howlar.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Geen probleem! Vul het in op ons retourformulier of neem contact op.

Oh nee! Ik heb het verkeerde adres doorgegeven!

Neem zo snel mogelijk contact met ons op. In de meeste gevallen kunnen wij de bestelling nog wijzigen.